OGIBiz Website

Menu
2915703
Vertical Image Area
2915735

Μασάζ χαλάρωσης

Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα με κρέμα ή αιθέριο έλαιο της επιλογής σας. Το χαλαρωτικό μασάζ ενδείκνυται για ενυδάτωση του δέρματος και αναζωογόνηση σε σώμα και νου.

 

 

 

 

 

 

Space
2915736
Vertical Image Area
2915737

Βεντούζες

H θεραπεία με βεντούζες βοηθά στην μείωση του στρες, στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου και στην ανακούφιση από πόνους σε αυχένα και πλάτη. Επίσης, η συγκεκριμένη τεχνική συμβάλλει στην μείωση της φλεγμονής και στην ανακούφιση των συμπτωμάτων κρυολογήματος, αλλά και στην αποβολή των τοξινών.

 

 

 

 

 

 

 

 

Space
2915738
Vertical Image Area
2915739

Μασάζ με “Hot Stones”

Σε αυτή την θεραπεία χρησιμοποιούμε ζεστές, ηφαιστειακές πέτρες, μαύρου χρώματος με λείες επιφάνειες που τοποθετούνται σε ενεργειακά σημεία του σώματός μας, κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και σε όλο το σώμα μας, τα γνωστά chakras.

Η ζέστη που απελευθερώνεται στα ενεργειακά σημεία, με παράλληλο μασάζ αγιουβερδικού τύπου με αιθέρια έλαια της επιλογής σας, συμβάλλει στην εξισορρόπηση της ενέργειας, στην χαλάρωση και στην ολιστική αίσθηση ευεξίας. Χάρη στη θερμότητα και την ήπια μάλαξη, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και η οξυγόνωση όλου του σώματος. Ιδανική θεραπεία για όσους επιθυμούν βαθιά χαλάρωση σε σώμα και πνεύμα.

Space
2915740
Vertical Image Area
2915741

Αγιουβερδική Μάλαξη

Η Αγιουβερδική μάλαξη βασίζεται σε έναν τύπο ολιστικής Ιατρικής που ιδρύθηκε πριν από 5.000 χρόνια στην Ινδία.

Η μάλαξη αυτή γίνεται από το κεφάλι μέχρι τα ακροδάχτυλα. Η χρήση αιθέριων ελαίων και η εστίαση σε συγκεκριμένα ενεργειακά σημεία του σώματος κάνει ένα αγιουβερδικό μασάζ ξεχωριστό. Πρόκειται για ένα ήπιο, ενεργειακό μασάζ που επικεντρώνεται στην απελευθέρωση του συναισθηματικού φορτίου και στην ροή της ενέργειας.

Πολλά είναι τα οφέλη από αυτόν τον τύπο μασάζ, όπως η βαθιά χαλάρωση, η αύξηση της ζωτικότητας, η μείωση άγχους, η αποτοξίνωση και η καλή αιματική και λεμφική ροή στο σώμα.

Space
2915742
Vertical Image Area
2915743

Αποτοξίνωση : (Λεμφικό μασάζ - Peeling)

Η καθημερινότητα μας, η διατροφή και ο τρόπος ζωής μας, μας φέρνουν σε συνεχή επαφή με ελεύθερες ρίζες και τοξίνες.

Η θεραπεία DetoxyourBody βοηθά στην αποτοξίνωση μέσα και έξω στο δέμα μας. Περιλαμβάνει λεμφικό μασάζ που βοηθά στην παροχέτευση της λέμφου και στην αποβολή των τοξινών, με αντιοξειδωτικό έλαιο σώματος, προϊοντική αποτοξινωτική θεραπεία με peelingσώματος, αλλά και συμβουλές για διατροφή που θα συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού εκ των έσω.

Μία ολιστική προσέγγιση για άνδρες και γυναίκες.

Space
2915744
Vertical Image Area
2915745

Μασάζ Αδυνατίσματος

Πρόκειται για δύο είδη μασάζ μαζί. Λεμφικό μασάζ και μασάζ κυτταρίτιδας. Είναι ένα έντονο είδος μασάζ με εξαιρετικά αποτελέσματα και ορατή διαφορά σε πόντους. Το λεμφικό μασάζ με τις ανοδικές κινήσεις βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και στην μείωση κατακράτησης και οιδήματος. Παράλληλα έχουμε και σύσφιξη λόγω της τόνωσης των μυών.

Το μασάζ κυτταρίτιδας προκαλεί υπεραιμία, διάσπαση λίπους και αποτελεί ιδανική επιλογής για σμίλευση σώματος και έντονη μείωση του «τοπικού πάχους» και της κυτταρίτιδας. Απόλυτα ασφαλές και αποτελεσματικό καθώς βασίζεται σε χειρομάλαξη και σε ένα ισχυρό μίγμα αιθέριων ελαίων.

Κατάλληλο και για εγκύους για μείωση της κατακράτησης και των οιδημάτων.

Space
2915746
Vertical Image Area
2915747

RF Σώματος

Οι ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν την πιο εξελιγμένη και ανώδυνη, μη επεμβατική θεραπεία για σύσφιξη, μείωση της κυτταρίτιδας, λιποδιάλυση και διαμόρφωση του περιγράμματος προσώπου και σώματος, χωρίς νυστέρι και επίπονες ενέσεις. Η θεραπεία με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων είναι άμεση, γρήγορη, παρέχοντας ταυτόχρονα μία ευχάριστη αίσθηση ζεστού μασάζ και ενδείκνυται για κάθε τύπο δέρματος και κάθε εποχή, καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως κάποιες άλλες laser θεραπείες.

Στην ουσία πρόκειται για μία ειδική θεραπεία, μέσω της οποίας διοχετεύεται θερμότητα κάτω από την επιδερμίδα, μέχρι τον λιπώδη ιστό, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του δέρματος και βοηθώντας στη συρρίκνωση των λιποκυττάρων, στη σύσφιξη, την τόνωση και την αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος, προσφέροντας ταυτόχρονα μία ιδιαίτερη ευχάριστη αίσθηση στο σώμα.


RF Ραδιοσυχνότητες Σώματος Ιδανικά για:

 • Σύσφιξη σώματος
 • Λιποδιάλυση
 • Σμίλευση περιγράμματος σώματος
 • Body lifting
 • Βελτίωση κυκλοφορίας
 • Μείωση κυτταρίτιδας
 • Τοπικό πάχος
Space
2939738
Vertical Image Area
2939739

 Τι είναι η Πρεσοθεραπεία;

Η πρεσσοθεραπεία είναι μια μη επεμβατική και ανώδυνη αποτοξινωτική θεραπεία που δίνει ώθηση στις φυσικές λειτουργίες του σώματος. Ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος που συμβάλλει στη διάσπαση του περιττού λίπους και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. 

Η πρεσσοθεραπεία γίνεται με μηχάνημα ιατρικής τεχνολογίας και αποτελείται από 8 ζώνες διοχέτευσης αέρα που ασκούν σταδιακή πίεση στις διάφορες μυϊκές ομάδες. Έτσι, έχουμε όλα τα οφέλη που προσφέρει ένα λεμφικό μασάζ μαζί με επιπλέον τόνωση του κυκλοφορικού συστήματος. 

Που βοηθάει η πρεσσοθεραπεία;

 • Βελτιώνει διαταραχές του κυκλοφοριακού
 • Συμβάλλει στην απώλεια βάρους
 • Καταπραΰνει τα πρηξίματα
 • Μειώνει την κυτταρίτιδα
 • Κάνει το δέρμα πιο ελαστικό
 • Τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα
 • Προσδίδει ευφορία και ευεξία
 • Ενίσχυση Μεταβολισμού και απώλεια βάρους
 • Πρήξιμο και κατακράτηση υγρών
 • Μείωση Άγχους και Χαλάρωση 

 

Vertical Image Area
2939740

Αναλυτικά, πρεσσοθεραπεία μπορούν να κάνουν:

 •  Γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας με καθιστική δουλειά, για την αντιμετώπιση των έντονων κατακρατήσεων (πρησμένα πόδια) και της λεγόμενης κυτταρίτιδας. 
 • Άντρες και γυναίκες κάποιους μήνες μετά από κάποιο χειρουργείο για λεμφική αποσυμφόρηση μετεγχειρητικών οιδημάτων ( ΠΑΝΤΑ σε συνενοηση με τον γιατρό του) 
 • Αθλητές μετά από κάθε είδους έντονης άσκησης για αποσυμφόρηση των μυών από την συσώρευση γαλακτικού οξέος μετά την άσκηση. 
 • Σε εγκύους που υποφέρουν από έντονα πρηξίματα στα κάτω άκρα ( ΠΑΝΤΑ σε συνεννόηση με τον γυναικολόγο) 
 • Σε γυναίκες στη κλιμακτήριο που έχουν έντονες ορμονικές αλλαγές άρα και έντονα πρηξίματα σε όλο το σώμα. 
 • Σε άντρες και γυναίκες που θέλουν να αποτοξινώσουν το σώμα τους και προσπαθούν να χάσουν κιλά και ο μεταβολισμός τους μαζί με τον δείκτη της ζυγαριάς έχουν “κολλήσει” . 
 • Η τυπική διάρκεια της πρεσσοθεραπείας είναι από 30 – 45 λεπτά, ενώ μπορείτε να την εφαρμόσετε 1-2 φορές την εβδομάδα.
Banner
2939741
Space
2915748
Footer
2915708

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ